Barbara Czaykowska-Kłoś urodziła się na Rzeszowszczyznie 19 lipca 1944 roku. Jest technikiem żywienia i absolwentką studium dietetycznego. Od lat 60. Mieszka w Warszawie. Jako dziecko przewędrowała...
Dawno, dawno temu, kiedy blender kuchenny był absolutną nowością, a sprzedawczynie w delikatesach zapytane o soczewicę lub produkty sojowe robiły obszerne oczy... Czyli przed ponad dwudziestoma...
Chcesz zacząć piec domowy chleb, lecz nie masz czasu lub nie wiesz, jak się za to wziąć? Ta książka jest dla ciebie. Dowiesz się z niej wszelkiego, czego Ci trzeba, żeby przygotować swój pierwszy...
Sensacja kulinarna TikToka, Facebooka, Instagrama i YouTube’a.Jak nikt inny łączy talent kulinarny z prowadzeniem mediów społecznościowych, na których zgromadziła 1,5-milionową publiczność....
"Sensacja kulinarna TikToka, Facebooka, Instagrama i YouTube’a. Jak nikt inny łączy talent kulinarny z prowadzeniem mediów społecznościowych, na których zgromadziła 1,5-milionową publiczność....
Kontynuacja bestsellera Zielony sekret zdrowia, który podbił serca tysięcy czytelników.Jest odpowiedzią na setki zapytań wielbicieli autorki o więcej porad i przepisów kulinarnych.Zdrowie w głowie...
Wegańskie pyszności to wymarzona pomoc dla osób stawiających pierwsze kroki w świecie kuchni wegańskiej, choć nie tylko. Dunja Gulin, szefowa kuchni, a także doświadczona dietetyczka prowadząca...