Łasuchy i Słodyczoholicy! Jeśli na widok „blondie z cieciorki" źrenice same się wam zwiększają, a „daktylowa nutella" trafia w wasz gust i pobudza kubki smakowe, to mamy dla was wyśmienitą...
Zdrowie zaczyna się w brzuchu Justina i Erici Sonnenbergów to książka, która uczula nas na zależność między korzystnymi bakteriami a wytrzymałością. Mikroflora jelit jest niepowtarzalna i wpływa na...
Napisałam tę książkę, aby zachęcić do pełnowartościowego odżywiania się, opartego na naturalnych produktach. Mam na myśli dietę, dzięki której można w prosty i naturalny sposób uniemożliwiać...
Alchemia pożywienia to znaczne źródło wiedzy na temat leczniczych właściwości pożwienia. Dokładny przegląd poszczególnych grup (zboża, warzywa, strączkowe, owoce, orzechy, nasiona, produkty...
świeże rozszerzone i uaktualnione wydanie bestsellerowej Odnowy na talerzu. Książka jest owocem osobistych doświadczeń autorki, która odzyskała zdrowie dzięki specjalistycznym źródłom wiedzy i...
Chcesz zacząć piec domowy chleb, ale nie masz czasu lub nie wiesz, jak się za to wziąć? Ta książka jest dla ciebie. Dowiesz się z niej wszystkiego, czego Ci trzeba, żeby przygotować swój pierwszy...
Uwielbiam! Czasem mam ochotę na czystą kaszę jaglaną bez żadnych dodatków. Taka kasza ma magiczne działanie. Wzmacnia od środka. Przywraca do równowagi. Uspokaja żołądek. Pieści skórę. Kiedy wracam...
Robert Makłowicz, urodzony w 1963 roku w Krakowie, dziennikarz, autor książek i programów telewizyjnych o tematyce kulinarnej, kulturowej, a także historycznej, od niedawna także zawołany youtuber....
często czytelnicy i fani Roberta Makłowicza zadawali mu pytanie (i pewnie nadal będą je zadawać) gdzie nauczył się gotować, czy chodził do jakieś szkoły kucharskiej. A może Robert Makłowicz jest...