Porównaj zanim kupisz

Kuchnia, przepisy kulinarne 11 produktów Producent: Beata Opalanka Beata Pawlikowska BURDA KSIĄŻKI wsip

język niemiecki zawodowy w gastronomii. zeszyt ćwiczeń. szkoły ponadgimnazjalne

$450.99 $ 800
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii zezwala na sprawne opanowanie potrzebnego w pracy słownictwa. Odpowiednio przypasowane ćwiczenia mają na celu zapewnienie...

Usługi żywieniowe w hotelarstwie, 62969202510KS (722614)

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Przedstawia wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania...

Usługi gastronomiczne. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne marki Wsip

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Przedstawia wiedzę i...

zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne

$450.99 $ 800
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia)....

organizacja produkcji gastronomicznej. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, OAPIGJKA-1086

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Ukazuje wiedzę i uczy...

Wsip Towar jako przedmiot handlu. prowadzenie sprzedaży. podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec, technik księgarstwa, sprzedawca. tom i. szkoły ponadgimnazjalne

$450.99 $ 800
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). W...

sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. technologia gastronomiczna. część 1. podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, 63048102510KS (725787)

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych: przedstawia treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Rozwija...

Dziewczyny z wypiekami na 4 pory roku - małgorzata nagat,agata stankiewicz marki Burda książki

$450.99 $ 800
La dolce vita – słodkie życie, pełne wyrafinowanych smaków, chce posiadać każdy z nas. Kolejna odsłona cukierniczych cudów autorstwa Agaty Stankiewicz i Małgorzaty Nagat otwiera nam ich świat. Mamy...

Kasza jaglana

$450.99 $ 800
Uwielbiam! Czasem mam ochotę na czystą kaszę jaglaną bez żadnych dodatków. Taka kasza ma magiczne działanie. Wzmacnia od środka. Przywraca do równowagi. Uspokaja żołądek. Pieści skórę. Kiedy wracam...

Przy jednym stole. 100 przepisów z mięsem i wegańskich

$450.99 $ 800
Smaczna, a także mądra kuchnia Anety i Jaśka Kuroniów to kuchnia dla każdego. Wydawać żeby się mogło, że decydując się na napisanie tej książki, autorzy postawili przed sobą trudne zadanie. Co...

Burda książki Fit słodkości

$450.99 $ 800
Czy można odżywiać się zdrowo i jednocześnie zachować zgrabną sylwetkę, spożywając słodkie przysmaki? Odpowiedzi na to pytanie od lat poszukują zarówno dietetycy, jak i profesjonalni kucharze czy...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x