ZUPY. TradycyjnE, PRZECIERANE, OWOCOWE, NA ZIMNO I NA GORĄCO. KANON klasycznEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W tomie "Zupy" znalazły się jednocześnie polewki wspaniale wszystkim...
JAJKA I SERY, CZYLI najlepszE OMLETY, ZAPIEKANKI, SAŁATKI. KANON konwencjonalnEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W linii,,Kanon klasycznej Kuchni Polskiej" pokazujemy najlepsze, najmocniej...
Ziemniaki – smaczne i pożywne – w kuchni są niezastąpione. Można z nich przygotować potrawy proste i wyszukane, tradycyjne i oryginalne. Jeśli lubisz eksperymentować, mieszać smaki, z ziemniaków...
750 klasycznych polskich potraw to prezentacja najmocniej standardowych i sprawdzonych przepisów należących do kanonu polskiej kuchni. Nasza kuchnia narodowa jest przebogata, warto więc podstawowe...
Ryby są smaczne i zdrowe. Warto jeść ryby, próbować zróżnicowane gatunki. Przygotujesz z nich smaczne przekąski, pożywne zupy i szykowne dania obiadowe. Karp, łosoś, sandacz, okoń i karmazyn,...
W czasach zywnosci genetycznie modyfikowanej targi przezywaja prawdziwy renesans, bedac zródlem swiezych, naturalnych produktów i lokalnych specjalów. Szefowie kuchni najlepszych restauracji z...
W tomie "Przekąski" znalazły się receptury na masło, smalec, kremy, pasty, faszerowane jaja, śledzie i inne drobne przekąski i galarety, musy, pasztety i sałatki. Kanon tradycyjnej kuchni...