W naszej książce znajdą Państwo przepisy na:- warzywa faszerowane- samodzielne dania z warzyw i nie tylko: sałatki z kurczakiem, rybami, ryżem, makaronem...- warzywne dodatki do innych dań.kolekcja...
Magdalena i Mateusz Trojanowscy przyjechali do Wlenia i odmienili życie swoje i niewielkiego przedwojennego uzdrowiska na Dolnym Śląsku. Otworzyli pensjonat Polna Zdrój, który raduje się ogromnym...
najkorzystniejsze pomysły są w twojej spiżarni! Yotam i jego superekipa nauczą cię, jak wykorzystać zwykłe, proste składniki, które masz pod ręką. Pokażą, jak jedne produkty zastępować innymi i...
Koniec z długimi listami trudno dostępnych części. Dość rezygnacji z ulubionych, konwencjonalnych smaków. Jadłonomia po polsku pokazuje, iż kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz i tak samo...
Chcesz zacząć piec domowy chleb, ale nie masz czasu lub nie wiesz, jak się za to zabrać? Ta książka jest dla ciebie. Dowiesz się z niej wszelkiego, czego potrzebujesz, by przygotować swój pierwszy...
"Nigel to cholerny geniusz!" Jamie Oliver Gdy inicjuje się jesień, mamy chęć na coś, co nas nasyci i doda nam sił do wyjścia na chłód i deszcz. "Zielona uczta: jesień, zima" to...
Nowa książka autorki sławnego bloga AmMniam!Kulinarna podróż pełna pysznych i zaskakujących połączeń. Wynajdziecie tu dania, które możecie przygotować równocześnie dla siebie, jak i zaserwować...
Wydanie w mniejszym, bardziej funkcjonalnym formacie. Koniec z długimi listami trudno dostępnych składników. Dość rezygnacji z ulubionych, tradycyjnych smaków. Jadłonomia po polsku demonstruje, że...
Wędzenie i wędliny to wyśmienita książka z przepisami i poradami na domowy wyrób mięsa. Jest to idealna lektura dla tych, którzy chcą poprawić jakość i smak spożywanych produktów. Dla wielu stało...
Kuchnia grecka to dział sztuki kulinarnej wywodzącej się i specyficznej dla Grecji i Greków. Przeważnie postrzegana jest jako zdrowa i prosta. Charakteryzuje się m.in. Lubianym w kuchniach...