W naszej książce znajdą Państwo przepisy na:- warzywa faszerowane- samodzielne dania z warzyw i nie tylko: sałatki z kurczakiem, rybami, ryżem, makaronem...- warzywne dodatki do innych dań.kolekcja...
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń ergonomicznych z technice gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu wykorzystania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i...
Magdalena i Mateusz Trojanowscy przyjechali do Wlenia i odmienili życie swoje i śladowego przedwojennego uzdrowiska na Dolnym Śląsku. Otworzyli pensjonat Polna Zdrój, który cieszy się ogromnym...
Koniec z długimi listami trudno przystępnych części. Dość rezygnacji z ulubionych, klasycznych smaków. Jadłonomia po polsku prezentuje, że kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz i tak samo...
Chcesz zacząć piec domowy chleb, ale nie masz czasu lub nie wiesz, jak się za to wziąć? Ta książka jest dla ciebie. Dowiesz się z niej wszystkiego, czego potrzebujesz, żeby przygotować swój...
Nowa książka autorki znanego bloga AmMniam!Kulinarna podróż pełna pysznych i zaskakujących połączeń. Wynajdziecie tu dania, które możecie przygotować zarówno dla siebie, jak i zaserwować gościom na...
Wydanie w mniejszym, bardziej praktycznym formacie. Koniec z długimi listami trudno dostępnych komponentów. Dość rezygnacji z ulubionych, tradycyjnych smaków. Jadłonomia po polsku demonstruje, że...
Wędzenie i wędliny to nieprzeciętna książka z przepisami i poradami na domowy wyrób mięsa. Jest to wyśmienita lektura dla tych, którzy chcą poprawić jakość i smak spożywanych produktów. Dla wielu...
Kuchnia grecka to dział sztuki kulinarnej wywodzącej się i charakterystycznej dla Grecji i Greków. Najczęściej postrzegana jest jako zdrowa i prosta. Cechuje się m.in. Lubianym w kuchniach...