W naszej książce znajdą Państwo przepisy na:- warzywa faszerowane- samodzielne dania z warzyw i nie tylko: sałatki z kurczakiem, rybami, ryżem, makaronem...- warzywne dodatki do innych dań.linia...
La dolce vita – słodkie życie, pełne wyrafinowanych smaków, chce posiadać każdy z nas. Kolejna odsłona cukierniczych cudów autorstwa Agaty Stankiewicz i Małgorzaty Nagat otwiera nam ich świat. Mamy...
Łasuchy i Słodyczoholicy! Jeśli na widok „blondie z cieciorki" źrenice same się wam rozszerzają, a „daktylowa nutella" trafia w wasz gust i pobudza kubki smakowe, to mamy dla was...
Zdrowie początkuje się w brzuchu Justina i Erici Sonnenbergów to książka, która uczula nas na zależność pomiędzy dobrymi bakteriami a opornością. Mikroflora jelit jest niepowtarzalna i wpływa na...
Napisałam tę książkę, żeby zachęcić do pełnowartościowego odżywiania się, opartego na naturalnych produktach. Mam na myśli dietę, dzięki której można w prosty i naturalny sposób zapobiegać...
Alchemia pożywienia to obszerne źródło wiedzy na temat leczniczych cechy pożwienia. Skrupulatny przegląd poszczególnych grup (zboża, warzywa, strączkowe, owoce, orzechy, nasiona, produkty...
nowe powiększone i uaktualnione wydanie bestsellerowej Odnowy na talerzu. Książka jest owocem osobistych doświadczeń autorki, która odzyskała zdrowie dzięki specjalistycznym źródłom wiedzy i...
Wędzenie i wędliny to nadzwyczajna książka z przepisami i poradami na domowy wyrób mięsa. Jest to perfekcyjna lektura dla tych, którzy chcą poprawić jakość i smak spożywanych produktów. Dla wielu...
Kuchnia grecka to dział sztuki kulinarnej wywodzącej się i typowej dla Grecji i Greków. Przeważnie postrzegana jest jako zdrowa i prosta. Znamionuje się m.in. Lubianym w kuchniach...
Smaczna oraz mądra kuchnia Anety i Jaśka Kuroniów to kuchnia dla każdego. Wydawać aby się mogło, iż decydując się na napisanie tej książki, autorzy postawili przed sobą nieprzystępne zadanie. Co...
Czy można odżywiać się zdrowo i równocześnie zachować zgrabną sylwetkę, spożywając słodkie przysmaki? Odpowiedzi na to pytanie od lat poszukują równocześnie dietetycy, jak i profesjonalni kucharze...