W naszej książce znajdą Państwo przepisy na:- warzywa faszerowane- samodzielne dania z warzyw i nie tylko: sałatki z kurczakiem, rybami, ryżem, makaronem...- warzywne dodatki do innych dań.seria...
Rezygnacja z cukru jeszcze nigdy nie była tak prosta!Bez cukru da się żyć, a ten poradnik pokaże ci, jak zachować urozmaiconą i smaczną dietę, unikając zachcianek i niebezpieczeństw sięgania po...
Książka "Ziołowe gotowanie" to nie kolejna dieta opracowana w gabinecie dietetyka, lecz prawdziwe odżywianie, które jest oparte na wielowiekowej, polskiej tradycji. Jest więc ono bogactwem...
Wędzenie i wędliny to nieprzeciętna książka z przepisami i poradami na domowy wyrób mięsa. Jest to znakomita lektura dla tych, którzy chcą poprawić jakość i smak spożywanych produktów. Dla wielu...
Kuchnia grecka to dział sztuki kulinarnej wywodzącej się i specyficznej dla Grecji i Greków. Z reguły postrzegana jest jako zdrowa i prosta. Charakteryzuje się m.in. Modnym w kuchniach...
Rezygnacja z produktów pochodzenia zwierzęcego nigdy nie była łatwiejsza! Możesz zacząć lepiej się odżywiać, nie zmieniając przy tym radykalnie swojego stylu życia, a do tego nadal jeść smaczne i...