Barbara Czaykowska-Kłoś urodziła się na Rzeszowszczyznie 19 lipca 1944 roku. Jest technikiem żywienia, a także absolwentką studium dietetycznego. Od lat 60. Mieszka w Warszawie. Jako dziecko...
W naszej książce znajdą Państwo przepisy na:- warzywa faszerowane- samodzielne dania z warzyw i nie tylko: sałatki z kurczakiem, rybami, ryżem, makaronem...- warzywne dodatki do innych dań.seria...
Pozycja wyjątkowa w tegorocznej ofercie wydawnictwa, powstała pod patronatem Anny Komorowskiej, Małżonki Prezydenta RP.W błyskotliwej, bogato ilustrowanej, albumowej książce znalazły się propozycje...
Chcesz zacząć piec domowy chleb, ale nie masz czasu lub nie wiesz, jak się za to zabrać? Ta książka jest dla ciebie. Dowiesz się z niej wszelkiego, czego potrzebujesz, żeby przygotować swój...
Wędzenie i wędliny to nadzwyczajna książka z przepisami i poradami na domowy wyrób mięsa. Jest to rewelacyjna lektura dla tych, którzy chcą poprawić jakość i smak spożywanych produktów. Dla wielu...
Kuchnia grecka to dział sztuki kulinarnej wywodzącej się i typowej dla Grecji i Greków. Typowo postrzegana jest jako zdrowa i prosta. Znamionuje się m.in. Lubianym w kuchniach śródziemnomorskich i...