Śledź niejeden ma smak. W książce ponad sto pomysłów na to jak przyrządzić i podawać tę tak smakowitą i zdrową rybkę. Śledź może być w śmietanie, oleju, smażony, w sałatce, w pasztecie jako tatar,...
pakiet gromadzi trzy poradniki kulinarne:,,Megazupy na cały rok " W konwencjonalnym polskim domu obiad bez zupy jest nieważny. Współczesne zupy posiadają niemało smaków, jadamy już nie tylko...
To kompendium wiedzy o dawnej i współczesnej rosyjskiej sztuce kulinarnej - jednej z najbogatszych, najciekawszych i najistotniej urozmaiconych kuchni świata.Wśród konwencjonalnych potraw...
Mięso indyka, gęsi lub kaczki jest wykwintne a zarazem odznacza się świetnymi właściwościami dietetycznymi. Książka posiada 121 sprawdzonych propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek. Znajdują...
Chcesz zaskoczyć gości interesującymi zestawieniami warzyw i dodatków? Podaj jedną z naszych wyjątkowych sałatek. A może chcesz posiadać dietetyczne posiłki do pracy? albo pyszne dania obiadowe,...
Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomieKrojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Mistrzowskie podawanie serów i kawy,...
Burek może być z mięsem, ze szpinakiem, świeżym serem, a w post z ziemniakami. Od spodu tłusty, w buzi gorący. Popity naturalnym jogurtem daje kopa na pół dnia. Każda piekarnia ma przynajmniej dwa...