Porównaj zanim kupisz

Kuchnia, przepisy kulinarne 7 produktów Producent: Argymir Iwicki Beata Opalanka Rea

Rea Śledzik lubi pływać książka z przepisami na śledzia i na wódki domowej roboty

$450.99 $ 800
Śledź niejeden ma smak. W książce ponad sto pomysłów na to jak przyrządzić i podawać tę tak smakowitą i zdrową rybkę. Śledź może być w śmietanie, oleju, smażony, w sałatce, w pasztecie jako tatar,...

Pakiet: megazupy na cały rok, kuchnia ojca teodora, śledzik lubi pływać

$450.99 $ 800
pakiet gromadzi trzy poradniki kulinarne:,,Megazupy na cały rok " W konwencjonalnym polskim domu obiad bez zupy jest nieważny. Współczesne zupy posiadają niemało smaków, jadamy już nie tylko...

russian cooking. kuchnia rosyjska (wersja angielska)

$450.99 $ 800
To kompendium wiedzy o dawnej i współczesnej rosyjskiej sztuce kulinarnej - jednej z najbogatszych, najciekawszych i najistotniej urozmaiconych kuchni świata.Wśród konwencjonalnych potraw...

Kąski z gąski, indyka i kaczki - Tadeusz Barowicz

$450.99 $ 800
Mięso indyka, gęsi lub kaczki jest wykwintne a zarazem odznacza się świetnymi właściwościami dietetycznymi. Książka posiada 121 sprawdzonych propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek. Znajdują...

Rea 505 sałatek, surówek i sałat - książka

$450.99 $ 800
Chcesz zaskoczyć gości interesującymi zestawieniami warzyw i dodatków? Podaj jedną z naszych wyjątkowych sałatek. A może chcesz posiadać dietetyczne posiłki do pracy? albo pyszne dania obiadowe,...

Rea Obsługa kelnerska klasa mistrzowska - gutmayer wilhelm, stickler hans, lenger heinz, kalinka walter

$450.99 $ 800
Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomieKrojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Mistrzowskie podawanie serów i kawy,...

Argymir iwicki Burek na śniadanie. serbia dla koneserów

$450.99 $ 800
Burek może być z mięsem, ze szpinakiem, świeżym serem, a w post z ziemniakami. Od spodu tłusty, w buzi gorący. Popity naturalnym jogurtem daje kopa na pół dnia. Każda piekarnia ma przynajmniej dwa...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x