Davide Bertinotti i Massimo Faraggi, autorzy bestsellera La tua birra fatta in casa (Twoje piwo domowe), zebrali w tej książce różnorakie receptury umożliwiające produkowanie we własnej kuchni...
- Podstawowa metoda przygotowania sera- Sery włoskie i z innych krajów- nowe receptury, nowe triki i nowe sekretyPrzygotowanie posiłków w domu ma same zalety: je się smaczniej, zdrowiej i taniej....
Prostota, przyjemność, pasja i miłość – to z tych składników stworzycie najlepsze dania! Zapraszam Was na drugą część kulinarnej przygody, która powstała właśnie dzięki tym tajnym składnikom....
Książka "Ziołowe gotowanie" to nie kolejna dieta opracowana w gabinecie dietetyka, ale prawdziwe odżywianie, które jest oparte na wielowiekowej, polskiej tradycji. Jest więc ono bogactwem...
Świeżo wypieczony chleb o chrupiącej skórce.Pachnące latem racuchy z jabłkami.Delikatne kluski kładzione z rozpływającym się masłem.Knedle ze słodkimi truskawkami polane śmietaną.Lekkie jak chmurka...
Poradnik, dzięki któremu warzywa staną się głównym elementyem na talerzu.W tym niespotykanym i efektownie ilustrowanym poradniku autorka i prezenterka kulinarna, Alice Zaslavsky, prezentuje 50...
Wyrusz w smakowitą wędrówkę, podczas której odkryjesz receptury inspirowane kulinarnie bogatym dziedzictwem świata Wiedźmina. Przepisy zgromadzone i spisane poprzez kulinarną przewodniczkę zabiorą...
Po wielkim entuzjazmie i ogromnym wsparciu, jakie otrzymałem od Was po dwóch poprzednich tomach, zdecydowałem się kontynuować tę smakowitą podróż.Nadal trzymam się zasady prostoty i przepisy są...