Davide Bertinotti i Massimo Faraggi, autorzy bestsellera La tua birra fatta in casa (Twoje piwo domowe), zebrali w tej książce różnorakie receptury umożliwiające produkowanie we własnej kuchni...
- Podstawowa metoda przygotowania sera- Sery włoskie i z innych krajów- nowe receptury, nowe triki i nowe sekretyPrzygotowanie posiłków w domu ma same mocne strony: je się smaczniej, zdrowiej i...
wytworzony jako zwyczajny pulpet mięsny, hamburger przekształcił się z czasem w jedyne i niepowtarzalne danie. Istnieje dużo wariacji na temat hamburgera: mięsny, rybny lub wegetariański. W książce...
Książka "Ziołowe gotowanie" to nie kolejna dieta opracowana w gabinecie dietetyka, ale prawdziwe odżywianie, które opiera się na wielowiekowej, polskiej tradycji. Jest więc ono bogactwem...
Poradnik, dzięki któremu warzywa staną się głównym komponentyem na talerzu.W tym nieprzeciętnym i atrakcyjnie ilustrowanym poradniku autorka i prezenterka kulinarna, Alice Zaslavsky, prezentuje 50...