Davide Bertinotti i Massimo Faraggi, autorzy bestsellera La tua birra fatta in casa (Twoje piwo domowe), zebrali w tej książce różnorakie receptury umożliwiające produkowanie we własnej kuchni...
- Podstawowa metoda przygotowania sera- Sery włoskie i z innych krajów- nowe receptury, świeże triki i świeże sekretyPrzygotowanie posiłków w domu ma same mocne strony: je się smaczniej, zdrowiej i...
Pobaw się z dzieckiem w gotowanie. Gdy Twoje dziecko inicjuje z ciekawością zaglądać do kuchni i ma ochotę Ci pomagać, czas włożyć fartuch i otworzyć tę książkę! odnajdziesz w niej wszystko, czego...
Ponad 300 nowych bezglutenowych przepisów Kontynuacja bestsellerowej "Kuchni polskiej bez pszenicy" i "Świąt bez pszenicy". Ostatnia część bezpszennej i bezglutenowej trylogii...
Książka "Ziołowe gotowanie" to nie kolejna dieta opracowana w gabinecie dietetyka, ale prawdziwe odżywianie, które jest oparte na wielowiekowej, polskiej tradycji. Jest więc ono bogactwem...
Poradnik, dzięki któremu warzywa staną się głównym elementyem na talerzu.W tym niesłychanym i przepięknie ilustrowanym poradniku autorka i prezenterka kulinarna, Alice Zaslavsky, demonstruje 50...