W naszych supermarketach pojawia się coraz więcej egzotycznych owoców, o których pochodzeniu, a także walorach smakowych czy zdrowotnych wiemy niezbyt sporo. Mijamy je obojętnie często dlatego, że...
W naszej książce znajdą Państwo przepisy na:- warzywa faszerowane- samodzielne dania z warzyw i nie tylko: sałatki z kurczakiem, rybami, ryżem, makaronem...- warzywne dodatki do innych dań.seria...
Wędzenie i wędliny to wyśmienita książka z przepisami i poradami na domowy wyrób mięsa. Jest to perfekcyjna lektura dla tych, którzy chcą poprawić jakość i smak spożywanych produktów. Dla wielu...
Kuchnia grecka to dział sztuki kulinarnej wywodzącej się i standardowej dla Grecji i Greków. Głównie postrzegana jest jako zdrowa i prosta. Znamionuje się m.in. Popularnym w kuchniach...
Poradnik, dzięki któremu warzywa staną się głównym elementyem na talerzu.W tym niesłychanym i przepięknie ilustrowanym poradniku autorka i prezenterka kulinarna, Alice Zaslavsky, prezentuje 50...
Słownik jest asygnowany dla wszystkich, którzy pracują albo zamierzają pracować za granicą w sektorze gastronomicznym, pubach, restauracjach, kawiarniach, stołówkach itp. Wyjątkowo przydatny będzie...