Reprint broszurki z 1929 roku z nieskomplikowanymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt...
Trudno przecenić wpływ diety na zdrowie – konsekwentnie stosowana wspomaga przemianę materii, powiększa oporność na infekcje, wpływa dobrze na nastrój, wygląd i samopoczucie.W „Zdrowo każdego...
Reprint broszurki z 1931 roku. Ponad 70 przepisów, jak przyrządzać smaczne dania z cielęciny. I tak znajdą się tu sposoby na różnorakie potrawki i gulasze, marynowaną pieczoną cielęcinę, sznycle,...
W książce "Kuchenne szaleństwa" odszukasz zaskakująco proste przepisy na lekkie przekąski, pożywne śniadania, prędkie obiady i zdrowe desery, które możesz bez trudu przygotować w zależności...
Reprint broszurki z 1928 roku z 80 przepisami na przygotowywanie smacznych przystępnych sałat i sałatek. W poradniku odnajdziemy przepisy na sałaty zielone i sosy do sałat, sałatki kartoflane i...
Ta książka jest skierowana do sympatyków najszlachetniejszego napoju, jaki nauczył się przygotowywać człowiek. Barman Gianfranco Di Niso otworzy przed nami genialny, pełen nieprzewidzianek świat...