Pierwszy taki album o kulturze kuchni włoskiej w Polsce! atrakcyjna księga poświęcona wszelkim realnym smakom kuchni włoskiej. Prezentuje wszystkie potrawy i ich komponenty, które sprawiły, iż...
Kolejna książka z kolekcji Ocalić od zapomnienia poświęcona jest tradycjom polskiego stołu i spiżarni.znajdziemy w niej charakterystykę tradycyjnych polskich produktów spożywczych, tzn. Takich,...
Piotr Ogiński jest świetnym kucharzem, potrafiącym w atrakcyjny sposób przekazać swoją wiedzę o tajnikach kuchni. Prowadzi szczególnie lubiany blog kulinarny Kocham gotować. Lubi poznawać nowe...
Obdarowywanie prezentami to jeden ze sposobów okazywania innym swojej sympatii. Podarować domowe smakołyki to ofiarować nowe doznania smakowe, emocje, wspomnienia... W książce oprócz 150 prostych...
Koktajle są kolorowe, smaczne i na czasie. Czy przygotowanie ich jest skomplikowane? Oczywiście, że nie. Wystarczy sięgnąć po ogólno dostępne, modne i proste komponenty. Wszystko to, co serwowane...