Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii pozwala na sprawne opanowanie potrzebnego w pracy słownictwa. Odpowiednio dostosowane ćwiczenia posiadają na celu zapewnienie...
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Ukazuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad...
Łosoś zapieczony z zielonymi warzywamiKopytka z wędzonym twarogiemChałka z kruszonąZupa pomidorowa z trzech ryb i niemało innych apetycznych przepisów Kuchnia na pełnej petardzie to nie tylko zbiór...
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Pokazuje wiedzę i uczy...
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia)....
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Demonstruje wiedzę i uczy...
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). W...
Podręcznik do nauki zawodów kucharz, a także technik żywienia i usług gastronomicznych: ukazuje treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Rozwija...
Pełna smaków książka laureata 11. Edycji MasterChef Polska. To pierwszy taki przypadek w polskiej wersji programu MasterChef. Kuba Tomaszczyk w 2016 r. Zajął drugie miejsce w programie MasterChef...
Poznaj smaki wielokulturowej Jerozolimy zawarte w potrawach, które prezentują nieprzeciętną hojność regionu. Szakszuka to nazwa dania wywodzącego się z Afryki Północnej – po arabsku słowo to...