Łosoś zapieczony z zielonymi warzywamiKopytka z wędzonym twarogiemChałka z kruszonąZupa pomidorowa z trzech ryb i niemało innych apetycznych przepisów Kuchnia na pełnej petardzie to nie tylko zbiór...
aktualnie powszechnie przyjmuje się, iż dieta oparta na zbożach, owocach i warzywach strączkowych to przepustka do zdrowia i witalności. Zważywszy na ograniczony wpływ tego rodzaju diety na...
Dieta, która uchroni cię przed rakiem i zapewni ci korzystne samopoczucie.Rak to jeden z najistotniej powszechnych problemów współczesnych społeczeństw. Badania wykazały, że co czwarta osoba...
Z garnka i piekarnika, do smarowania i podjadania, przepisy do celebrowania czasu w kuchni, łatwe desery z nutką ekstrawagancji i kuchenne potrzebniki, czyli dodatki o obszernej sile rażenia....
Z garnka i piekarnika, do smarowania i podjadania, przepisy do celebrowania czasu w kuchni, łatwe desery z nutką ekstrawagancji, a także kuchenne konieczniki, czyli dodatki o obfitej sile rażenia....
Książka dla wszystkich, którzy kochają autentyczną włoską kuchnię.Oto najlepsze sycylijskie przepisy!Wegetariańskie dania z pasją, pełne smaków i aromatów prosto z Sycylii. Francesca Maugeri...
Książka dla wszystkich, którzy kochają autentyczną włoską kuchnię.Oto najlepsze sycylijskie przepisy!Wegetariańskie dania z pasją, pełne smaków i aromatów prosto z Sycylii. Francesca Maugeri...
Jak słodko być zakochanym! Wszystkim, których ugodziła strzała amora, dedykujemy naszą uroczą książeczkę. Wynajdziecie w niej przepisy na wysublimowane desery i kuszące ciasta. Zróbcie we dwoje...
Dynia to zdecydowanie królowa jesieni. Majestatyczna i wyjątkowa. Można jeść ją na okrągło! Pieczoną, gotowaną, smażoną a nawet na minimalistycznie. Na słodko i słono. Dynia to warzywo, które lubi...
Ateny nie są przystępnym kąskiem. Wysyłają chaotyczne wibracje, ale żyją pełnią życia. Potrafią zmęczyć ale i oczarować."Ateny do zjedzenia" - kolejna książka autorstwa Bartka Kieżuna...
Nowa książka jednej z najistotniej popularnych i szanowanych postaci polskiej sceny kulinarnej. Michał Korkosz, lepiej znany jako Rozkoszny, autor bloga rozkoszny.pl powraca z nową porcją...
Cudze chwalicie, swojego nie jecie!Podzieliliśmy niniejszą książkę na dwa działy, w których ukazujemy różnorodne sposoby zastosowania w kuchni owoców z polskich sadów i ogrodów, a także warzyw z...