ZUPY. KlasycznE, PRZECIERANE, OWOCOWE, NA ZIMNO I NA GORĄCO. KANON konwencjonalnEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W tomie "Zupy" znalazły się jednocześnie polewki doskonale wszystkim...
JAJKA I SERY, CZYLI najlepszE OMLETY, ZAPIEKANKI, SAŁATKI. KANON klasycznEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W linii,,Kanon konwencjonalnej Kuchni Polskiej" przedstawiamy najlepsze,...
Ziemniaki – smaczne i pożywne – w kuchni są niezastąpione. Można z nich przygotować potrawy proste i wyszukane, konwencjonalne i oryginalne. Jeśli lubisz eksperymentować, mieszać smaki, z...
750 tradycyjnych polskich potraw to prezentacja najmocniej standardowych i sprawdzonych przepisów należących do kanonu polskiej kuchni. Nasza kuchnia narodowa jest przebogata, warto więc podstawowe...
Łosoś zapieczony z zielonymi warzywamiKopytka z wędzonym twarogiemChałka z kruszonąZupa pomidorowa z trzech ryb i mnóstwo innych apetycznych przepisów Kuchnia na pełnej petardzie to nie tylko zbiór...
Ryby są smaczne i zdrowe. Warto jeść ryby, próbować przeróżne gatunki. Przygotujesz z nich smaczne przekąski, pożywne zupy i szykowne dania obiadowe. Karp, łosoś, sandacz, okoń i karmazyn, flądra,...
W tomie "Przekąski" znalazły się receptury na masło, smalec, kremy, pasty, faszerowane jaja, śledzie i inne niewielkie przekąski i galarety, musy, pasztety i sałatki. Kanon tradycyjnej...