W naszych supermarketach pojawia się coraz więcej egzotycznych owoców, o których pochodzeniu, a także walorach smakowych czy zdrowotnych wiemy niezbyt niemało. Mijamy je obojętnie niejednokrotnie...
Łosoś zapieczony z zielonymi warzywamiKopytka z wędzonym twarogiemChałka z kruszonąZupa pomidorowa z trzech ryb i niemało innych apetycznych przepisów Kuchnia na pełnej petardzie to nie tylko zbiór...
Domowa kuchnia to nieszablonowe laboratorium, w którym dzieci w wieku od 2 do 12 lat pod naszym pełnym miłości przewodnictwem mogą poznawać świat jedzenia i badać go wszystkimi zmysłami. Wspólne...
Z garnka i piekarnika, do smarowania i podjadania, przepisy do celebrowania czasu w kuchni, nietrudne desery z nutką ekstrawagancji i kuchenne niezbędniki, czyli dodatki o obfitej sile rażenia....
Z garnka i piekarnika, do smarowania i podjadania, przepisy do celebrowania czasu w kuchni, łatwe desery z nutką ekstrawagancji i kuchenne potrzebniki, czyli dodatki o szerokiej sile rażenia....
Książka dla wszelkich, którzy kochają autentyczną włoską kuchnię.Oto najlepsze sycylijskie przepisy!Wegetariańskie dania z pasją, pełne smaków i aromatów prosto z Sycylii. Francesca Maugeri...
Książka dla wszelkich, którzy kochają autentyczną włoską kuchnię.Oto najlepsze sycylijskie przepisy!Wegetariańskie dania z pasją, pełne smaków i aromatów prosto z Sycylii. Francesca Maugeri...
Dynia to niezaprzeczalnie królowa jesieni. Majestatyczna i nieszablonowa. Można jeść ją na kolisto! Pieczoną, gotowaną, smażoną a nawet na minimalistycznie. Na słodko i słono. Dynia to warzywo,...
Ateny nie są nieskomplikowanym kąskiem. Wysyłają chaotyczne wibracje, lecz żyją pełnią życia. Potrafią zmęczyć ale i oczarować."Ateny do zjedzenia" - kolejna książka autorstwa Bartka...
Nowa książka jednej z najszczególniej popularnych i szanowanych postaci polskiej sceny kulinarnej. Michał Korkosz, lepiej znany jako Rozkoszny, autor bloga rozkoszny.pl powraca z nową porcją...