Davide Bertinotti i Massimo Faraggi, autorzy bestsellera La tua birra fatta in casa (Twoje piwo domowe), zebrali w tej książce różnorakie receptury umożliwiające produkowanie we własnej kuchni...
- Podstawowa metoda przygotowania sera- Sery włoskie i z innych krajów- świeże receptury, świeże triki i nowe sekretyPrzygotowanie posiłków w domu ma same atuty: je się smaczniej, zdrowiej i...
Przepisy przedstawione w tej książeczce posiadają posłużyć dzieciaczkom do stworzenia smacznych potraw, które zarazem dają dużo radości i satysfakcji z racji ich niezwykłego wyglądu. Potrawy nie są...
Książka "Ziołowe gotowanie" to nie kolejna dieta opracowana w gabinecie dietetyka, ale prawdziwe odżywianie, które opiera się na wielowiekowej, polskiej tradycji. Jest więc ono bogactwem...
Poradnik, dzięki któremu warzywa staną się głównym składnikiem na talerzu.W tym niespotykanym i atrakcyjnie ilustrowanym poradniku autorka i prezenterka kulinarna, Alice Zaslavsky, ukazuje 50...