DIETA ALLELUJA działa leczniczo, wykorzystując naturalne siły organizmu. Oddziałując już na poziomie komórkowym, odblokowuje zasoby energetyczne organizmu i uruchamia tzw. Odżywianie endogenne...
Dieta SIRT stała się znana na całym świecie po tym, jak brytyjska piosenkarka Adele schudła ponad 40 kilogramów, jedząc posiłki oparte na założeniach tej diety. Jej ładna przemiana zainspirowała...
Fifka and Żulik, Homemade Recipes of Łódź Cuisine autorstwa Anny Wojciechowskiej to wersja angielska korzystnie znanej książki kucharskiej, dostępnej w naszej ofercie od 2014 r. Książka kompletnie...
TA KSIĄŻKA TO DZIAŁAJĄCA NA WYOBRAŹNIĘ OPOWIEŚĆ O TYM, JAK NIEBEZPIECZNY JEST CUKIER. Posiada PONAD 30 PRZEPISÓW NA PYSZNE I nietrudne W PRZYGOTOWANIU POTRAWY.Kiedy Damon Gameau poznał kobietę, dla...
jednakże nie brakuje dowodów na to, że regularne i zbilansowane posiłki posiadają pokaźny wpływ na nasze zdrowie, samopoczucie i koncentrację, wielu z nas wciąż z trudnością przychodzi wypracowanie...
Przepisy przedstawione w tej książeczce posiadają posłużyć dzieciaczkom do stworzenia smacznych potraw, które zarazem dają dużo radości i satysfakcji z racji ich niezwykłego wyglądu. Potrawy nie są...
Nietolerancja cukru mlecznego jest uwarunkowana genetycznie, jednak w niektórych przypadkach może być rezultatem schorzeń jelita i nieprawidłowego odżywiania się. Standardowe dla niej są...
Kuchnia polska przez dłuższy czas pozostawała w cieniu innych kuchni europejskich, bez wątpienia zasługuje na uwagę i uznanie jako kuchnia dostatnia, smaczna, czasami choćby wyrafinowana,...
Bycie diabetykiem nie oznacza, iż musisz kompletnie zrezygnować z deserów. Odrobina słodkiej przyjemności nie zaszkodzi pod warunkiem, iż wiesz, jak przygotować deser o niskim indeksie...
Ramen krok po kroku to blisko 100 przepisów na jedno z najpopularniejszych dań kuchni japońskiej od bazowych, najprostszych, po bardziej złożone i finezyjne. Ta książka kucharska po brzegi...
Dżemy i marmolady już dawno przestały być jedynie smarowidłem wyśmienitym na kanapki. Stały się genialnym dodatkiem do serów, mięs i deserów.choćby te konwencjonalne coraz częściej kuszą nas...