Davide Bertinotti i Massimo Faraggi, autorzy bestsellera La tua birra fatta in casa (Twoje piwo domowe), zebrali w tej książce różnorakie receptury umożliwiające produkowanie we własnej kuchni...
- Podstawowa metoda przygotowania sera- Sery włoskie i z innych krajów- nowe receptury, świeże triki i nowe sekretyPrzygotowanie posiłków w domu ma same atuty: je się smaczniej, zdrowiej i taniej....
Magdalena i Mateusz Trojanowscy przyjechali do Wlenia i odmienili życie swoje i niewiele znaczącego przedwojennego uzdrowiska na Dolnym Śląsku. Otworzyli pensjonat Polna Zdrój, który cieszy się...
Koniec z długimi listami trudno przystępnych komponentów. Dość rezygnacji z ulubionych, klasycznych smaków. Jadłonomia po polsku przedstawia, iż kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz i...
Wydanie w mniejszym, bardziej funkcjonalnym formacie. Koniec z długimi listami trudno przystępnych elementów. Dość rezygnacji z ulubionych, klasycznych smaków. Jadłonomia po polsku demonstruje, iż...