Pobaw się z dzieckiem w gotowanie. Gdy Twoje dziecko inicjuje z ciekawością zaglądać do kuchni i ma ochotę Ci pomagać, czas włożyć fartuch i otworzyć tę książkę! wynajdziesz w niej wszystko, czego...
Dieta SIRT stała się sławna na całym świecie po tym, jak brytyjska piosenkarka Adele schudła ponad 40 kilogramów, jedząc posiłki oparte na założeniach tej diety. Jej błyskotliwa przemiana...
Rezygnacja z cukru jeszcze nigdy nie była tak nieskomplikowana!Bez cukru da się żyć, a ten poradnik pokaże ci, jak zachować urozmaiconą i smaczną dietę, unikając zachcianek i niebezpieczeństw...
ale nie brakuje dowodów na to, iż regularne i zbilansowane posiłki posiadają istotny wpływ na nasze zdrowie, samopoczucie i koncentrację, wielu z nas wciąż z trudnością przychodzi wypracowanie w...
Ponad 300 nowych bezglutenowych przepisów Kontynuacja bestsellerowej "Kuchni polskiej bez pszenicy" i "Świąt bez pszenicy". Ostatnia część bezpszennej i bezglutenowej trylogii...
Nietolerancja cukru mlecznego jest uwarunkowana genetycznie, jednak w niektórych przypadkach może być rezultatem schorzeń jelita i nieprawidłowego odżywiania się. Standardowe dla niej są...
Kuchnia polska przez dłuższy czas pozostawała w cieniu innych kuchni europejskich, niewątpliwie zasługuje na uwagę i zachwyt jako kuchnia dostatnia, smaczna, czasami nawet wyrafinowana, harmonijnie...
Bycie diabetykiem nie oznacza, że musisz całkowicie zrezygnować z deserów. Odrobina słodkiej przyjemności nie zaszkodzi pod warunkiem, że wiesz, jak przygotować deser o niskim indeksie...
Ramen krok po kroku to blisko 100 przepisów na jedno z najpopularniejszych dań kuchni japońskiej od bazowych, najprostszych, po bardziej złożone i finezyjne. Ta książka kucharska po brzegi...
Rezygnacja z produktów pochodzenia zwierzęcego nigdy nie była łatwiejsza! Możesz zacząć lepiej się odżywiać, nie zmieniając przy tym radykalnie swojego stylu życia, a do tego nadal jeść smaczne i...
Dżemy i marmolady już dawno przestały być jedynie smarowidłem doskonałym na kanapki. Stały się idealnym dodatkiem do serów, mięs i deserów.nawet te klasyczne coraz częściej kuszą nas słodkimi...
Jeśli jesteście ciekawi, czy fikcyjna potrawa ze sztuki teatralnej może pojawić się na stole, co to jest,,awokadowa ręka", którego składnika Václav Havel mógł litrami dodawać do każdego dania,...