Podręcznik pozostał dopuszczony do wykorzystywania szkolnego w 2011 roku. Spis treści: I. PRZETWÓRSTWO ZBOŻOWE Asortyment przetwórstwa zbożowego surowce podstawowe używane w przetwórstwie zbożowym...
Po ogromnym sukcesie, jakim okazał się kulinarny album "wytworna kuchnia polska" wydany pod patronatem Małżonki Prezydenta, pani Anny Komorowskiej i wyszczególniony trzecią nagrodą w...
Po ogromnym sukcesie, jakim okazał się kulinarny album "wysmakowana kuchnia polska" wydany pod patronatem Małżonki Prezydenta, pani Anny Komorowskiej i wyszczególniony trzecią nagrodą w...
Książka "Ziołowe gotowanie" to nie kolejna dieta opracowana w gabinecie dietetyka, lecz prawdziwe odżywianie, które opiera się na wielowiekowej, polskiej tradycji. Jest więc ono bogactwem...
Jeśli jesteście ciekawi, czy fikcyjna potrawa ze sztuki teatralnej może pojawić się na stole, co to jest,,awokadowa ręka", którego składnika Václav Havel mógł litrami dodawać do każdego dania,...