Davide Bertinotti i Massimo Faraggi, autorzy bestsellera La tua birra fatta in casa (Twoje piwo domowe), zebrali w tej książce różnorakie receptury umożliwiające produkowanie we własnej kuchni...
- Podstawowa metoda przygotowania sera- Sery włoskie i z innych krajów- świeże receptury, świeże triki i świeże sekretyPrzygotowanie posiłków w domu ma same mocne strony: je się smaczniej, zdrowiej...
Po ogromnym sukcesie, jakim okazał się kulinarny album "gustowna kuchnia polska" wydany pod patronatem Małżonki Prezydenta, pani Anny Komorowskiej i wyznaczony trzecią nagrodą w konkursie...
Po ogromnym sukcesie, jakim okazał się kulinarny album "wytworna kuchnia polska" wydany pod patronatem Małżonki Prezydenta, pani Anny Komorowskiej i wyodrębniony trzecią nagrodą w konkursie...
Książka "Ziołowe gotowanie" to nie kolejna dieta opracowana w gabinecie dietetyka, lecz prawdziwe odżywianie, które jest oparte na wielowiekowej, polskiej tradycji. Jest więc ono bogactwem...
Jeśli jesteście ciekawi, czy fikcyjna potrawa ze sztuki teatralnej może pojawić się na stole, co to jest,,awokadowa ręka", którego składnika Václav Havel mógł litrami dodawać do każdego dania,...