Łasuchy i Słodyczoholicy! Jeśli na widok „blondie z cieciorki" źrenice same się wam zwiększają, a „daktylowa nutella" trafia w wasz gust i pobudza kubki smakowe, to mamy dla was wyśmienitą...
Zdrowie rozpoczyna się w brzuchu Justina i Erici Sonnenbergów to książka, która uczula nas na zależność pomiędzy prawidłowymi bakteriami a odpornością. Mikroflora jelit jest specyficzna i wpływa na...
Chudnij z indeksem glikemicznym to nad wyraz przystępny i transparentny poradnik używania diety opartej o indeks glikemiczny produktów spożywczych. Dieta IG jest łatwym, zdrowym i skutecznym...
Z tą książką pieczenie stanie się chlebem powszednim! Czy wiesz, że można piec bez wyrabiania, bez specjalnego sprzętu, a także doświadczenia i w ten sposób wypełnić dom najpiękniejszym zapachem...
Napisałam tę książkę, aby zachęcić do pełnowartościowego odżywiania się, opartego na naturalnych produktach. Mam na myśli dietę, dzięki której można w prosty i naturalny sposób zapobiegać chorobom,...
Alchemia pożywienia to obfite źródło wiedzy na temat leczniczych właściwości pożwienia. Precyzyjny przegląd poszczególnych grup (zboża, warzywa, strączkowe, owoce, orzechy, nasiona, produkty...
nowe rozszerzone i uaktualnione wydanie bestsellerowej Odnowy na talerzu. Książka jest owocem osobistych doświadczeń autorki, która odzyskała zdrowie dzięki specjalistycznym źródłom wiedzy i...
ZAKOCHAJ SIĘ W ZIEMNIAKACH!Czy można nie kochać ziemniaków? To jedno z najmocniej przystępnych, przychylnych dla środowiska, niedrogich i uniwersalnych warzyw. Nuda? Nic podobnego! wystarczy...
Z tą książką pieczenie stanie się chlebem powszednim!Czy wiesz, iż można piec bez wyrabiania, bez specjalnego sprzętu, a także doświadczenia i w ten sposób wypełnić dom najbłyskotliwiejszym...
Uwielbiam tę książkę. Jest pełna mądrości i hojnie obdarza nas przepisami na proste w przygotowaniu, smakowite dania. Każda strona to prawdziwa uczta – Nigella LawsonClaudia Roden przez ostatnie 40...
Jeśli jesteście ciekawi, czy fikcyjna potrawa ze sztuki teatralnej może pojawić się na stole, co to jest,,awokadowa ręka", którego składnika Václav Havel mógł litrami dodawać do każdego dania,...