Podręcznik pozostał dopuszczony do korzystania szkolnego w 2011 roku. Spis treści: I. PRZETWÓRSTWO ZBOŻOWE Asortyment przetwórstwa zbożowego surowce podstawowe stosowane w przetwórstwie zbożowym...
Oddaję w Wasze ręce zbiór moich ulubionych przepisów, wyszukanych w szufladach i notesach mamy, babć i ciotek. Receptury na smaczne jedzenie, które od zawsze podawało się w moim rodzinnym domu,...
Rezygnacja z cukru jeszcze nigdy nie była tak przystępna!Bez cukru da się żyć, a ten poradnik pokaże ci, jak zachować urozmaiconą i smaczną dietę, unikając zachcianek oraz niebezpieczeństw sięgania...
Rezygnacja z produktów pochodzenia zwierzęcego nigdy nie była łatwiejsza! Możesz zacząć lepiej się odżywiać, nie zmieniając przy tym radykalnie swego stylu życia, a do tego nadal jeść smaczne i...
Jeśli jesteście ciekawi, czy fikcyjna potrawa ze sztuki teatralnej może pojawić się na stole, co to jest,,awokadowa ręka", którego składnika Václav Havel mógł litrami dodawać do każdego dania,...