W naszej książce znajdą Państwo przepisy na:- warzywa faszerowane- samodzielne dania z warzyw i nie tylko: sałatki z kurczakiem, rybami, ryżem, makaronem...- warzywne dodatki do innych dań.kolekcja...
Oddaję w Wasze ręce zbiór moich ulubionych przepisów, wyszukanych w szufladach i notesach mamy, babć i ciotek. Receptury na smaczne jedzenie, które od za każdym razem podawało się w moim rodzinnym...
Książka ta powstała z pasji. Lecz nie z pasji do jedzenia, ale do gotowania dla innych. Z pasji wspólnego spędzania czasu przy stole i dzielenia się radością z odkrywania nowych smaków. Autorki...
Wędzenie i wędliny to doskonała książka z przepisami i poradami na domowy wyrób mięsa. Jest to świetna lektura dla tych, którzy chcą poprawić jakość i smak spożywanych produktów. Dla wielu stało...
Kuchnia grecka to dział sztuki kulinarnej wywodzącej się i typowej dla Grecji i Greków. Na ogół postrzegana jest jako zdrowa i prosta. Znamionuje się m.in. Modnym w kuchniach śródziemnomorskich i...
Jeśli jesteście ciekawi, czy fikcyjna potrawa ze sztuki teatralnej może pojawić się na stole, co to jest,,awokadowa ręka", którego składnika Václav Havel mógł litrami dodawać do każdego dania,...