Davide Bertinotti i Massimo Faraggi, autorzy bestsellera La tua birra fatta in casa (Twoje piwo domowe), zebrali w tej książce różnorakie receptury umożliwiające produkowanie we własnej kuchni...
- Podstawowa metoda przygotowania sera- Sery włoskie i z innych krajów- świeże receptury, nowe triki i świeże sekretyPrzygotowanie posiłków w domu ma same atuty: je się smaczniej, zdrowiej i...
W naszej książce znajdą Państwo przepisy na:- warzywa faszerowane- samodzielne dania z warzyw i nie tylko: sałatki z kurczakiem, rybami, ryżem, makaronem...- warzywne dodatki do innych dań.linia...
Oddaję w Wasze ręce zbiór moich ulubionych przepisów, wyszukanych w szufladach i notesach mamy, babć i ciotek. Receptury na smaczne jedzenie, które od zawsze podawało się w moim rodzinnym domu,...
Wędzenie i wędliny to idealna książka z przepisami i poradami na domowy wyrób mięsa. Jest to znakomita lektura dla tych, którzy chcą poprawić jakość i smak spożywanych produktów. Dla wielu stało...
Kuchnia grecka to dział sztuki kulinarnej wywodzącej się i typowej dla Grecji i Greków. Przede wszystkim postrzegana jest jako zdrowa i prosta. Charakteryzuje się m.in. Lubianym w kuchniach...
Jeśli jesteście ciekawi, czy fikcyjna potrawa ze sztuki teatralnej może pojawić się na stole, co to jest,,awokadowa ręka", którego składnika Václav Havel mógł litrami dodawać do każdego dania,...