najlepsze pomysły są w twojej spiżarni! Yotam i jego superekipa nauczą cię, jak zastosować zwykłe, proste komponenty, które masz pod ręką. Pokażą, jak jedne produkty zastępować innymi i pomysłowo...
Burek może być z mięsem, ze szpinakiem, świeżym serem, a w post z ziemniakami. Od spodu tłusty, w buzi gorący. Popity naturalnym jogurtem daje kopa na pół dnia. Każda piekarnia ma przynajmniej dwa...
Kuchnia Haute Couture jest moją pierwszą książką otwierającą serię opowieści o życiu, kuchni, pasjach odkrywanych przy wspólnym stole z rodziną i przyjaciółmi. Jest opowieścią o szukaniu...
Wyciskam życie jak cytrynę. Odkryjmy jej słodki smak razem z moją kolejną książką "Moja Dolce Vita". Pragnę podzielić się z Wami moim sekretem jak być szczęśliwym i młodym nie odmawiając...
"Nigel to cholerny geniusz!" Jamie Oliver Gdy początkuje się jesień, mamy chęć na coś, co nas nasyci i doda nam sił do wyjścia na chłód i deszcz. "Zielona uczta: jesień, zima" to...
Jeśli jesteście ciekawi, czy fikcyjna potrawa ze sztuki teatralnej może pojawić się na stole, co to jest,,awokadowa ręka", którego składnika Václav Havel mógł litrami dodawać do każdego dania,...