Magdalena i Mateusz Trojanowscy przyjechali do Wlenia i odmienili życie swoje i drobnego przedwojennego uzdrowiska na Dolnym Śląsku. Otworzyli pensjonat Polna Zdrój, który cieszy się ogromnym...
Koniec z długimi listami trudno przystępnych składników. Dość rezygnacji z ulubionych, tradycyjnych smaków. Jadłonomia po polsku ukazuje, iż kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz i jednakowo...
Rezygnacja z cukru jeszcze nigdy nie była tak łatwa!Bez cukru da się żyć, a ten poradnik pokaże ci, jak zachować urozmaiconą i smaczną dietę, unikając zachcianek, a także niebezpieczeństw sięgania...
Nalewki - moje ciche przyjaciółki na niepogodę za oknem,w dodatku na niedyspozycje ciała i ducha. Kusząco zerkające z półek spiżarnianych. Dumnie oczekujące na nasze och i ach kiedy nalane do...
Kompetentne wskazówki na temat domowych sposobów utrwalania mięs: solenia, peklowania i wędzenia z starannymi recepturami. Dzięki prezentowanej książce poznasz podstawowe zasady i metody wędzenia,...
Nowa książka autorki słynnego bloga AmMniam!Kulinarna podróż pełna pysznych i zaskakujących połączeń. Znajdziecie tu dania, które możecie przygotować jednocześnie dla siebie, jak i zaserwować...
Wydanie w mniejszym, bardziej praktycznym formacie. Koniec z długimi listami trudno dostępnych składników. Dość rezygnacji z ulubionych, klasycznych smaków. Jadłonomia po polsku demonstruje, iż...
Rezygnacja z produktów pochodzenia zwierzęcego nigdy nie była łatwiejsza! Możesz zacząć lepiej się odżywiać, nie zmieniając przy tym radykalnie swojego stylu życia, a do tego nadal jeść smaczne i...