Chudnij z indeksem glikemicznym to nad wyraz dostępny i klarowny poradnik wykorzystywania diety opartej o indeks glikemiczny towarów spożywczych. Dieta IG jest nieskomplikowanym, zdrowym i wydajnym...
Nalewki - moje ciche przyjaciółki na niepogodę za oknem,dodatkowo na niedyspozycje ciała i ducha. Kusząco zerkające z półek spiżarnianych. Dumnie oczekujące na nasze och i ach kiedy nalane do...
Kompetentne wskazówki na temat domowych sposobów utrwalania mięs: solenia, peklowania i wędzenia z skrupulatnymi recepturami. Dzięki prezentowanej książce poznasz podstawowe zasady i metody...
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur,...
Reprint broszurki z 1931 roku. Ponad 70 przepisów, jak przyrządzać smaczne dania z cielęciny. I tak znajdą się tu sposoby na różnorakie potrawki i gulasze, marynowaną pieczoną cielęcinę, sznycle,...
Reprint broszurki z 1928 roku z 80 przepisami na przygotowywanie smacznych przystępnych sałat i sałatek. W poradniku wyszukamy przepisy na sałaty zielone i sosy do sałat, sałatki kartoflane i...
Chcesz zacząć piec domowy chleb, lecz nie masz czasu lub nie wiesz, jak się za to wziąć? Ta książka jest dla ciebie. Dowiesz się z niej wszelkiego, czego potrzebujesz, by przygotować swój pierwszy...