W naszej książce znajdą Państwo przepisy na:- warzywa faszerowane- samodzielne dania z warzyw i nie tylko: sałatki z kurczakiem, rybami, ryżem, makaronem...- warzywne dodatki do innych dań.kolekcja...
Rezygnacja z cukru jeszcze nigdy nie była tak łatwa!Bez cukru da się żyć, a ten poradnik pokaże ci, jak zachować urozmaiconą i smaczną dietę, unikając zachcianek i niebezpieczeństw sięgania po...
To książka z pogranicza kulinariów i sztuki. To sztuka towarzyskiego gotowania.Znawczyni sztuki współczesnej, Anda Rottenberg, zaprasza przyjaciół do wspólnej, wyjątkowo pożytecznej zabawy...
Wędzenie i wędliny to wyśmienita książka z przepisami i poradami na domowy wyrób mięsa. Jest to wyśmienita lektura dla tych, którzy chcą poprawić jakość i smak spożywanych produktów. Dla wielu...
Kuchnia grecka to dział sztuki kulinarnej wywodzącej się i specyficznej dla Grecji i Greków. Z reguły postrzegana jest jako zdrowa i prosta. Znamionuje się m.in. Modnym w kuchniach...
Rezygnacja z produktów pochodzenia zwierzęcego nigdy nie była łatwiejsza! Możesz zacząć lepiej się odżywiać, nie zmieniając przy tym radykalnie swojego stylu życia, a do tego nadal jeść smaczne i...