Cyrkulator cieplny do gotowania sous vide Junior. Cyrkulator termiczny, precyzyjny, z kontrolą temperatury. Ekran dotykowy 4 calowy o wysokiej rozdzielczości. Nadaje się do naczyń o niewielkiej...
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania Sous Vide IVIDE. Wodoodporna obudowa IPX7.ekran wyświetlający informację o temperaturze i czasie pracy nietrudny w obsłudze. Samoczynne zabezpieczenie...
Stan: nowy. Naczynie, garnek Budget Line o obszerności 10 l przeznaczone do gotowania ryżu, kaszy itp. Obudowa produkowana z aluminium. Pojemnik wewnętrzny pokryty powłoką nieprzywierającą....
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach potraw zapakowanych próżniowo w woreczki. Urządzenie z pokrywą z uszczelką silikonową. Regulacja temperatury co 0,5oC z zakresem regulacji 45-95oC....
Naczynie, garnek o objętości 1,8 l przeznaczone do gotowania ryżu, kaszy itp. Pojemnik zawiera od 4 do 10 miarek suchego ryżu. Po ugotowaniu można trzymać ryż w cieple. Pojemnik na ryż tworzony z...
URZĄDZENIE IVIDE PLUS SOUS-VIDE - precyzyjny cyrkulator temperatury ze sterowaniem temperaturą. 4-calowy wyświetlacz dotykowy. Dzięki zaciskowi nadaje się do każdego okrągłego albo płaskiego...
Maszynka do makaronu. Rewelacyjna do przygotowywania świeżego makaronu (maksymalna szerokość ciasta 14 cm). Pokrętło regulacji grubości ciasta w 7 krokach od 0,2 do 2,5 mm. Trzy wałki/ostrza ze...
Piec do gotowania w niskich temperaturach marki Hendi. Do wolnego przygotowywania lub odgrzewania żywności przy pomocy wyjątkowo starannie ustawianego i kontrolowanego procesu. Z sondą temperatury,...
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach potraw zapakowanych próżniowo w woreczki. Rewelacyjne urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE marki Hendi. Prezentowany model...
Urządzenie do gotowania makaronu o obszerności 10 l. Asygnowane dla średniej wielkości lokali gastronomicznych do przygotowania makaronów, pierogów, a nawet do gotowanych w wodzie warzyw....
Urządzenie o obszerności 5,4 l przeznaczone do gotowania ryżu, kaszy itp.Urządzenie może przyrządzić jednorazowo 30 porcji ryżu - miarka 180 ml surowego ryżu. Po ugotowaniu można trzymać ryż w...
Naczynie, garnek Budget Line o objętości 4,2 l przeznaczone do gotowania ryżu, kaszy itp. Pokrywa produkowana z aluminium. Pojemnik wewnętrzny pokryty warstwą nieprzywierającą. Prosty w utrzymaniu...
Maszyna do popcornu z czerwonym daszkiem firmy Hendi. Rama stworzona ze stopu aluminium. Pokrywa ze szkła hartowanego i stali malowanej proszkowo w kolorze czerwonym. Drzwiczki skrzydłowe wykonane...
Koszyk uniwersalny marki Stalgast ergonomiczne i trwałe rozwiązanie dla wszystkich, którzy poszukują sposobu na utrzymanie swych sztućców w czystości i porządku. Koszyk jest wytworzony z wysokiej...
Stan: nowy Urządzenie do gotowania makaronu o obszerności 10 l. Asygnowane dla średniej wielkości lokali gastronomicznych do przygotowania makaronów, pierogów, a choćby do gotowanych w wodzie...