Stan: nowy. Naczynie, garnek Budget Line o objętości 10 l przeznaczone do gotowania ryżu, kaszy itp. Obudowa wytwarzana z aluminium. Pojemnik wewnętrzny pokryty powłoką nieprzywierającą. Łatwy w...
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania Sous Vide IVIDE. Wodoodporna pokrywa IPX7.ekran wyświetlający informację o temperaturze i czasie pracy nietrudny w obsłudze. Samoczynne zabezpieczenie...
Naczynie, garnek Budget Line o pojemności 4,2 l dedykowane do gotowania ryżu, kaszy itp. Obudowa wykonana z aluminium. Pojemnik wewnętrzny pokryty warstwą nieprzywierającą. Nieskomplikowany w...
Piec do gotowania w niskich temperaturach producenta Hendi. Do wolnego przygotowywania albo odgrzewania żywności za pomocą wyjątkowo precyzyjnie ustawianego i kontrolowanego cyklu. Z sondą...
URZĄDZENIE IVIDE PLUS SOUS-VIDE - dokładny cyrkulator temperatury ze sterowaniem temperaturą. 4-calowy wyświetlacz dotykowy. Dzięki zaciskowi pasuje do każdego okrągłego albo płaskiego naczynia o...
Cyrkulator cieplny do gotowania sous vide Junior. Cyrkulator termiczny, dokładny, z kontrolą temperatury. Ekran dotykowy 4 calowy o wysokiej rozdzielczości. Nadaje się do naczyń o śladowej...
Urządzenie o obszerności 5,4 l dedykowane do gotowania ryżu, kaszy itp.Urządzenie może przyrządzić jednorazowo 30 porcji ryżu - miarka 180 ml ascetycznego ryżu. Po ugotowaniu można trzymać ryż w...
Naczynie, garnek o objętości 1,8 l przeznaczone do gotowania ryżu, kaszy itp. Pojemnik gromadzi od 4 do 10 miarek suchego ryżu. Po ugotowaniu można trzymać ryż w cieple. Pojemnik na ryż stworzony z...
Maszynka do makaronu. Idealna do przygotowywania świeżego makaronu (maksymalna szerokość ciasta 14 cm). Pokrętło regulacji grubości ciasta w 7 krokach od 0,2 do 2,5 mm. Trzy wałki/ostrza ze stopu...
Urządzenie do gotowania makaronu o objętości 10 l. Asygnowane dla przeciętnej wielkości lokali gastronomicznych do przygotowania makaronów, pierogów, a choćby do gotowanych w wodzie warzyw....
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach potraw zapakowanych próżniowo w woreczki. Nieprzeciętne urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE firmy Hendi. Prezentowany model...
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach potraw zapakowanych próżniowo w woreczki. Urządzenie z pokrywą z uszczelką silikonową. Regulacja temperatury co 0,5oC z zakresem regulacji 45-95oC....
Maszyna do popcornu z czerwonym daszkiem producenta Hendi. Rama wykonana ze stopu aluminium. Obudowa ze szkła hartowanego i stali malowanej proszkowo w odcieniu czerwonym. Drzwiczki skrzydłowe...
Koszyk uniwersalny firmy Stalgast ergonomiczne i trwałe rozwiązanie dla wszystkich, którzy poszukują sposobu na utrzymanie swych sztućców w czystości i porządku. Koszyk jest stworzony z wysokiej...
Stan: nowy Urządzenie do gotowania makaronu o pojemności 10 l. Przeznaczone dla przeciętnej wielkości lokali gastronomicznych do przygotowania makaronów, pierogów, a nawet do gotowanych w wodzie...