Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE to innowacyjne urządzenie dedykowane do gotowania w niskiej temperaturze przy użyciu specjalnych woreczków próżniowych. Genialne dla...
Kuchnia gazowa Beko FSG 52020 FX 50cm Stal Kuchnia gazowa Beko FSG 52020 FX o szerokości 50cm, w kolorze Stali nierdzewnej, z 4 palnikami gazowymi, zapalarką w pokrętle, a także emaliowanymi...
HILG64220S Płyta gazowaskuteczne palniki gazowe Specjalnie zaprojektowana budowa palników pozwoliła na obfite powiększenie ich efektywności. Dzięki czemu zaoszczędzisz do 35% czasu i do 17%...
Płyta indukcyjna Beko HII 64730 UFT 60cm Timer Płyta indukcyjna o szerokości 60cm i mocy całkowitej wszelkich pól grzewczych 3600W NAJWAŻNIEJSZE właściwości rodzaj: Płyta indukcyjna Materiał...
Wybrane właściwości Klasa energetyczna A typ piekarnika Elektryczny kolor Inox pojemność piekarnika [l] 60 Czyszczenie parowe | Komora piekarnika bez tłustych zabrudzeń Funkcja pomaga zmiękczyć...
Indy Flex Płyta BEKO HII64206F2MT technikę IndyFlex, która zezwala na wykorzystanie tylu pól cieplnych na raz, ile faktycznie jest nam niezbędne. Dzięki możliwości rozciągliwego doboru ilości...
Beko Płyta indukcyjna HII64700SUFT Łatwe ustawianie maksymalnego zużycia energiiCzy w określonych porach dnia obowiązują Cię niższe opłaty za energię? Musisz więc wiedzieć, ile energii zużywasz....
Kuchnia gazowo-elektryczna FSM52330DAO Pieczenie 3D: Aktywacja wszelkich elementów grzejnychWysoce sprawny palnik gazowy: Szybsze i bardziej produktywne gotowanie dzięki specjalnej konstrukcji...
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania Sous Vide IVIDE. Wodoodporna obudowa IPX7.wyświetlacz wyświetlający informację o temperaturze i czasie pracy przystępny w obsłudze. Samoczynne zabezpieczenie...
Piec do gotowania w niskich temperaturach firmy Hendi. Do wolnego przygotowywania lub odgrzewania żywności przy pomocy nad wyraz dokładnie ustawianego i kontrolowanego cyklu. Z sondą temperatury,...
Cyrkulator termiczny do gotowania sous vide Junior. Cyrkulator cieplny, skrupulatny, z kontrolą temperatury. Wyświetlacz dotykowy 4 calowy o wysokiej rozdzielczości. Pasuje do naczyń o niepokaźnej...
Urządzenie o obszerności 5,4 l asygnowane do gotowania ryżu, kaszy itp.Urządzenie może przyrządzić jednorazowo 30 porcji ryżu - miarka 180 ml surowego ryżu. Po ugotowaniu można trzymać ryż w...
Maszynka do makaronu. Perfekcyjna do przygotowywania świeżego makaronu (maksymalna szerokość ciasta 14 cm). Pokrętło regulacji grubości ciasta w 7 krokach od 0,2 do 2,5 mm. Trzy wałki/ostrza ze...
Urządzenie do gotowania makaronu o obszerności 10 l. Asygnowane dla średniej wielkości lokali gastronomicznych do przygotowania makaronów, pierogów, a choćby do gotowanych w wodzie warzyw....
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach potraw zapakowanych próżniowo w woreczki. Wspaniałe urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE producenta Hendi. Prezentowany model...
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach potraw zapakowanych próżniowo w woreczki. Urządzenie z pokrywą z uszczelką silikonową. Regulacja temperatury co 0,5oC z zakresem regulacji 45-95oC....