chwilowy brak towaru
składniki Virago przyczyniają się do poprawnego funkcjonowania organizmu. Koci pazur uważany jest za jedną z sprawnych substancji wspierających układ odpornościowy, pomaga na dodatek zachować rozciągliwość stawów. Jeżówka purpurowa należycie wpływa na funkcjonowanie górnych dróg oddechowych i układ immunologiczny. Pau d`Arco oprócz działania antyoksydacyjnego wykazuje prawidłowy wpływ na wytrzymałość organizmm, pomaga zachować zdrowie naczyń krwionośnych. Lizyna obecna jest przy wytwarzaniu hormonów, przeciwciał, enzymów i oraz budowie kolagenu. Cynk uczestniczy we właściwym funkcjonowaniu układu odpornościowego, bierze udział procesie podziału komórek, pomaga w ich ochronie przed stresem oksydacyjnym. Oleuropeina zawarta w ekstrakcie z liści oliwki europejskiej to bardzo silny, naturalny przeciwutleniacz broniący komórki przed zniszczeniem oksydatywnym.
Osobom, które chcą wzmocnić naturalne siły obronne organizmu.
Osobom narażonym na częste oddziaływanie czynników zewnętrznych na ich układ wytrzymałościowy.
Osobom w celu ochrony komórek przed stresem oksydacyjnym.
Wszystkim w okresie jesienno-zimowym, w czasie podróży.
1 tabletka 3 razy dziennie ½ godz. Przed posiłkiem codziennie poprzez okres 10 dni albo co drugi dzień przez 20 dni. Następnie należy zrobić 10 dni przerwy. Ten schemat można powtarzać, nie dłużej jednak poprzez okres 6-8 tygodni
240 mg Ekstrakt z liści oliwki europejskiej (std. 15% oleuropeiny)
240 mg L-lizyna
180 mg Ekstrakt z kory Cat's claw (std. 4% alkaloidów oksoindolowych)
90 mg Ekstrakt z kory Pau d'Arco (4:1) (std. 3% alkaloidów)
75 mg Ekstrakt z korzenia jeżówki purpurowej (std. 3,5% echinakozydów)
30 mg Cynk
stabilizator: węglan wapnia, stabilizator: celuloza mikrokrystaliczna, ekstrakt z liści oliwki europejskiej (Olea europea), L-lizyna, ekstrakt z kory Cats claw – koci pazur (Uncaria tomentosa), pikolinian cynku, ekstrakt z kory Pau dArco (4:1)(Tabebuia impetiginosa),ekstrakt z korzenia jeżówki purpurowej (Echinacea purpurea), substancja przeciwzbrylająca: kwasy tłuszczowe (kwas stearynowy), substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, substancja wypełniająca: sól sodowa karboksymetylocelulozy usieciowana, substancja przeciwzbryląjąca: sole magnezowe kwasów tłuszczowych (stearynian magnezu), substancja glazurująca: talk, substancja glazurująca: szelak.
Uwagi:
produkowano w zakładzie przetwarzającym także soję, nasiona sezamu, orzeszki ziemne, orzechy, jaja, ryby, skorupiaki, mleko, dwutlenek siarki i siarczyny, zboża zawierające gluten, łubin, mięczaki, seler, gorczycę - stąd istnieje możliwość występowaniu tych składników w produkcie.
Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »