chwilowy brak towaru
100% Whey Isolate z dodatkiem l-glutaminy
Waga 2000g
Smak: malina
100% WHEY ISOLATE to najlepszej jakości białko stworzone z izolatu serwatki, a także z hydrolizowanego białka serwatki.Formuła ta gromadzi mniej węglowodanów niż kiedykolwiek wcześniej! Izolaty, w kontraście do koncentratów charakteryzują się wyższą zawartością procentową białka, zawierają dodatkowo mniej cukru (włącznie z laktozą) oraz tłuszczu.Suplementy białkowe są źródłem kwasów azotowych, a także niezbędych aminokwasów, które organizm wykorzystuje do wzrostu i utrzymania tkanek ciała. 100% WHEY ISOLATE przyczynia się do utrzymania i rozwoju masy mięśniowej, a także utrzymania poprawnego stanu tkanki kostnej*.Białka mleka są tak zwanymi białkami kompletnymi, ponieważ dostarczają one organizmowi wszelkich 9 aminokwasów koniecznych (tj.histydyny, izoleucyny, leucyny, lizyny, metioniny, fenyloalaniny, treoniny, tryptofanu, waliny), których nie jest on w stanie samodzielnie syntezować i muszą być one dostarczane wraz z należycie zbilansowaną dietą albo suplementacją.100% WHEY ISOLATE wzbogacony został dodatkowo w taurynę oraz L-glutaminę, która jest najobficiej występującym wolnym aminokwasem w ludzkiej krwi.
Sposób wykorzystania
Wymieszać 1 porcję (25 g) z 300 ml wody, mleka lub innego napoju. Spożywać najlepiej po treningu.
informacje alergiczne
możliwa występowanie mleka, jaj, glutenu, soi, orzechów, orzeszków ziemnych, selera, ryb i skorupiaków.
Opakowania
2000 g- 80 porcji.
komponenty
Malinowy: Mikrofiltrowany i ultrafiltrowany izolat białka serwatki [z mleka, emulgator (lecytyny (soja)], aromat (malinowy), L-glutamina, substancje słodzące (sukraloza, acesulfam K), regulator kwasowości (kwas cytrynowy monohydrat), hydrolizat białka serwatki (z mleka), barwnik (Pąs 4R***).
Nie należy przekraczać zalecanej porcji dziennego spożycia. Suplement diety nie może być użytkowany jako substytut (zamiennik) różnej diety. Dla zdrowia ważna jest rozmaita dieta oraz zdrowy tryb życia. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla znikomych dzieci.
Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »