Porównaj zanim kupisz

Platinum Hydrowhey Izolat białka o smaku waniliowym Skład: Wielkość opakowania: 1600 g Porcja jednorazowa: 40 g liczba porcji w opakowaniu: 40 elementy 40 g RWS Energia 592 kJ / 142 kcal 7% Tłuszczew tym nasycone 0,4 g0,1 g 1%1% Węglowodanyw tym cukry 1,8 g1 g 1%1% Błonnik 1 g <> Białko 30 g 60% Sól 0,4 g 7% RWS – Dzienna referencyjna wartość spożycia <> Nie ustalono dziennej referencyjnej wartości spożycia elementy: Hydrolizowany izolat białka serwatki (mleko) (87%), (emulgator: lecytyna sojowa), aminokwasy rozgałęzione (5%) (leucyna, izoleucyna, walina, emulgator: lecytyna sojowa), substancja zagęszczająca (karagen), aromaty, substancje słodzące (sukraloza, acesulfam K), sproszkowany olej słonecznikowy (mleko) chlorek sodu.

produkt może zawierać: gluten, jaja i orzechy. Sposób użycia: Wymieszać około jedną miarkę proszku z 260 ml zimnej wody lub mleka w blenderze, shakerze albo szklance i miksować, wstrząsać lub mieszać poprzez 20-30 sekund albo do rozpuszczenia proszku.

Aby uzyskać najlepsze rezultaty, należy przygotować koktajl 30-60 minut po treningu lub stosować jako przekąskę w dowolnym momencie. Przeciwwskazania: Nadwrażliwość na którykolwiek ze części preparatu.

W okresie ciąży i karmienia piersią przed użyciem należy skonsultować się z lekarzem albo farmaceutą. Przechowywanie: W miejscu niedostępnym dla nieznacznych dzieci. Przechowywać w suchym miejscu, unikać nadmiernego ciepła.

Nie używać, jeśli uszczelka pod korkiem jest uszkodzona albo jej brakuje. Informacja: produkt nie może być użytkowany jako substytut (zamiennik) prawidłowo najróżniejszej diety. Zrównoważony sposób żywienia i dobry tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.

Nie należy przekraczać maksymalnej zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Firma Optimum Nutrition4 Waterside, Citywest Business CampusDublin 24Irlandia Podmiot odpowiedzialny NMM Sp. Z o.o.Bocheńska 3/1731-061 Kraków

Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x