Porównaj zanim kupisz

Mięso indyka, gęsi lub kaczki jest gustowne a zarazem odznacza się doskonałymi właściwościami dietetycznymi. Książka gromadzi 121 sprawdzonych propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek. Znajdują się pośród nich oryginalne receptury z kuchni innych narodów, jak też polskie dania zarówno te konwencjonalne, jak i współczesne.

Można na domowy obiad przygotować roladki z indyka albo żołądki gęsie po alzacku. Gęsia szyja nadziewana to dobra pozycja na kolację czy kaloryczne śniadanie. A sałatka z kaczką, mango i granatem? Rewelacja.

W książce są także proste przepisy na zrobienie domowych kiełbas drobiowych. Dodatkiem podnoszącym walory smakowe potraw są sosy, których modne przepisy znajdują się na końcu. Sięgajmy po to co zdrowe, zwłaszcza wtedy, gdy jest smaczne.

Naprawdę warto. Tytuł Kąski z gąski indyka i kaczki Autor Tadeusz Barowicz Wydawnictwo Rea EAN 9788379933143 ISBN 9788379933143 Kategoria Kuchnia,diety\Kuchnia liczba stron 128 Format 16.5x23.5x1 cm Rok wydania 2017 Oprawa Miękka Wydanie 1 Waga 0.414 kg

Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x