Porównaj zanim kupisz

Free - gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru - Lena Tritto, Rossella Venezia

chwilowy brak towaru

  • Producent: Jedność
  • Kategoria: Kuchnia, przepisy kulinarne
  • ISBN: 9788379718054
  • Oprawa: twarda
  • Autor: Lena Tritto
  • Wydawnictwo: Jedność
  • Ilość stron: 192
  • Rok wydania: 2017
Pyszne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji oraz dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na potrawy bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. W dodatku zbiór porad, jak zastąpić „trudne" elementy w rutynowych przepisach. Jeszcze nigdy posiłki „free" nie były tak smaczne!

Odbiorcy

- osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru

- wszyscy, którzy uwielbiają pyszne i zdrowe dania

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę

- posiada ponad 70 przepisów na smaczne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości

- oraz propozycje ich rozmaitych wersji

- podana wiedza umożliwia wyeliminowanie ze składu przygotowywanych posiłków: glutenu, mleka, jajek czy cukru

- w poradniku znajduje się sporo pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na potrawy problematycznych części spożywczych

- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię

- zawiera atrakcyjne, kolorowe fotografie gotowych dań

ISBN: 9788379718054
Kod paskowy: 9788379718054
Autorzy: Tritto Lena, Venezia Rossella
Rok wydania: 2017
Kod wydawcy: 22074
ilość stron: 192
Oprawa: Twarda
PKWiU: 58.11
Format: 19.5x25.0cm
Głębokość (mm): 20
Waga: 0.86
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x