chwilowy brak towaru
Zimna kuchnia to pokaźna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami i o produktach i technikach używanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw.
Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów dobrego gotowania. Niezastąpiony doradca dla twórców zimnych bufetów, a jednocześnie duża książka kucharska z najbardziej uznanymi przepisami zimnej kuchni.
Tytuł Zimna kuchnia przepisy przygotowanie dekorowanie Autorzy Reinhold Metz, Hans Szameitat Wydawnictwo Rea EAN 9788379933396 ISBN 9788379933396 Kategoria Poradniki\Kuchnia ilość stron 408 Format 22.5x28.5x2.6 cm Rok wydania 2018 Oprawa Twarda Wydanie 2 Waga 1.69 kg
Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »