chwilowy brak towaru
Z każdym rokiem jest nas – praktykujących wege – coraz więcej. I korzystnie nam z tym! Decyzję o zmianie diety na bezmięsną najchętniej podejmujemy na wiosnę. Z myślą o wegetarianach i weganach przygotowaliśmy książkę kucharską z bogatym zestawem pysznych potraw wiosennych, w tym – sporanocnych – na bazie części roślinnych i – dla wegetarian – nabiału.
Jest tam wszystko: przystawki, zupy, dania główne, dodatki, pasztety, jaja przyrządzane na różnorodne sposoby, genialne desery, ciasta. Oprócz tego, iż zdrowe, lekkie i organiczne, wzbudzają ciekawość i apetyt!
Skosztuje je każdy, choćby mięsożerca, któremu opatrzył się już smak żurku, kotleta, pasztetu z boczkiem czy kiełbasy. Niemal w każdej rodzinie jest ktoś, kto przy wspólnym stole poprosi o „coś bez mięsa”, oczywiście dobrego, pożywnego i zdrowego, więc… voilà!
Wypróbujcie nasze przepisy i delektujcie się wiosną. Tytuł Wiosna wege. Zdrowa, smaczna i na czasie Autor Opracowanie zbiorowe Wydawnictwo Buchmann EAN 9788328076785 ISBN 9788328076785 Kategoria Kuchnia,diety\Diety i zdrowe żywienie ilość stron 320 Format 17x24x2.9 cm Rok wydania 2020 Oprawa Twarda Wydanie 1 Waga 0.632 kg
Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »