Porównaj zanim kupisz

Joanna Anger i Anna Piszczek powracają z kolejną książką kucharską dedykowaną dla rodziców, którzy razem z dziećmi wyruszają w kulinarną podróż po świecie nowych smaków.

Metoda BLW już na dobre zagościła w polskich domach. Tysiące maluchów nauczyło się dzięki niej jeść zdrowo i różnorodnie, a rodzice przekonali się,najlepszy sposób na wychowanie śladowego smakosza to zasiąść razem z nim do stołu i radować się wspólnym posiłkiem. Lecz co powinno znaleźć na talerzach, żeby dzieci z radością zjadły posiłek, a do ich brzuszków trafiły wartościowe elementy odżywcze?

Autorki najpopularniejszego w Polsce bloga o metodzie BLW proponują ponad sto nowych przepisów, wśród których znajdują się pomiędzy innymi:

– smaczne śniadania, od których cała rodzina może zacząć nowy dzień,
– pożywne przekąski, które można wziąć ze sobą na spacer, na piknik lub na plac zabaw,
– nowe wersje tradycyjnych zup, które zapewnią sporo energii ruchliwym maluchom.

W książce znajdują się na dodatek przykładowe jadłospisy (na upały i na zimowe dni, na weekendy i czas choroby, wegetariańskie i na początek powiększania diety), dzięki którym łatwiej zaplanować posiłki na cały dzień.

„nowe AlaAntkowe BLW" to wyśmienity sposób na kuchenne sukcesy, na których skorzysta cała rodzina – i duzi, i mali. Smacznego!

Joanna Anger – na co dzień nauczycielka wychowania przedszkolnego, mama Ali i Zuzi – i Anna Piszczek – polonistka i historyczka, mama Antka – są twórczyniami bloga AlaAntkowe BLW. Ich pierwsza książka natychmiast pozostała bestsellerem, stając się obowiązkową pozycją w kuchennych biblioteczkach wielu tysięcy polskich rodzin.

ISBN: 9788365796257
Kod paskowy: 9788365796257
Autorzy: Anger Joanna, Piszczek Anna
Format: 16.9x21.4
Głębokość (mm): 15
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x