chwilowy brak towaru
Przepisy Billa Grangera na potrawy, ktore mozemy znalezc w jego cenionych restauracjach. Restaurator, autor ksiazek, gospodarz kulinarnych programow telewizyjnych i opiekunczy ojciec jest kucharzem samoukiem.
Jego entuzjastyczne, radosne podejscie do gotowania i doswiadczenie zyciowe zapewnily mu popularnosc, niegasnaca od wielu lat. W tej ksiazce demonstruje 100 klasycznych przepisow na buleczki sniadaniowe, owsianke, nalesniki, rosol z makaronem, zupe z dyni, rozne salatki, spaghetti i sosy do nich, pieczone miesa i ryby, kruche ciasto, tarte cytrynowa, zapiekane banany i sporo innych.
Przypomina potrawy z dawnych lat, usprawnia techniki, likwiduje klopotliwe skladniki i nadaje swoim ulubionym daniom innowacyjny ksztalt. "The Times" uznal za "najlepsza jajecznice swiata" te przygotowana wedlug przepisu Billa Grangera, a "The New York Times" nazwal go "mistrzem jajek z Sydney".
Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »