chwilowy brak towaru
Czy wiesz, że jadalne są praktycznie wszystkie części roślin? „Kuchnia roślinna" to intrygujący zbiór przepisów na dania z kwiatów, liści, łodyg, strączków, korzeni i bulw, a nawet warzywnych owoców.
wyszukasz tu zarówno korzystnie zadomowione w naszej tradycji kulinarnej warzywa: pomidora, ziemniaka czy kapustę, jak i mniej znane gatunki, np. Jarmuż czy skorzonerę. Doceń walory kuchni opartej na roślinach z pól, łąk i ogrodów!
Tytuł Kuchnia roślinna Autor Opracowanie Zbiorowe Wydawnictwo Olimp media EAN 9788377071793 ISBN 9788377071793 Kategoria Poradniki\Kuchnia liczba stron 192 Format 16.5x22x1.5 cm Rok wydania 2018 Oprawa Miękka Wydanie 1 Waga 0.484 kg
Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »