Porównaj zanim kupisz

Vivante Dzika fermentacja

chwilowy brak towaru

  • Producent: Vivante
  • Kategoria: Hobby i poradniki
  • ISBN: 9788365601582
  • Oprawa: miękka
  • Autor: Sandor Ellix Katz
  • Wydawnictwo: Vivante
  • Ilość stron: 328
  • Rok wydania: 2017
Książka, która nadaje nowy rozmiar sztuce kiszenia!
Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times" powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i zwiększoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie.
Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i sporo innych.
Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Wynajdziesz w niej przepisy m.in. Na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Konwencjonalne receptury są dopasowane do najnowszych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej własnej kuchni!
___
Ten facet jest prawdziwą gwiazdą rocka na scenie kulinarnej. – „The New York Times"
Sandor Katz to prawdziwy król fermentacji. – Sally Fallon Morrell, prezes The Weston A. Price Foundation

Podtytuł: Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło
Tytuł oryginału: Wild fermentation
ISBN: 9788365601582
Kod paskowy: 9788365601582
Autorzy: Katz Sandor Ellix
Tłumaczenie: Kotarski Bartłomej
Wydanie: 1
Rok wydania: 2017
Kod wydawcy: 42159
Miejscowość: Białystok
liczba stron: 328
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
PKWiU: 58.11.1
Format: 16.4x24.0
Głębokość (mm): 19
Waga: 0.62
Język oryginału: angielski
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x