Porównaj zanim kupisz

Bez glutenu bez wyrzeczeń marki Septem

chwilowy brak towaru

  • Producent: Septem
  • Kategoria: Hobby i poradniki
  • ISBN: 9788328381223
  • Oprawa: miękka
  • Autor: Weronika Madejska
  • Wydawnictwo: Helion
  • Ilość stron: 240
  • Rok wydania: 2021

"Jaka pyszna dieta! progresywny przepis na zakwas chleb bez grama drożdży jeszcze więcej przepisów na każdą porę dnia świeże receptury bez glutenu, mleka i jajek przepisy tylko na naturalnych mieszankach mąki zupełnie nową oprawę graficzną Dieta bezglutenowa w ",cudowny", sposób potrafi przywrócić zdrowie osobom z celiakią i innymi chorobami układu pokarmowego, lecz może się stać prawdziwym koszmarem...

i być nim do momentu, w którym uświadomisz sobie, że bezglutenowy nie znaczy niezbędnie nijaki, niesmaczny czy mdły. Tę prawdę stara się przekazać na swym blogu - a dzisiaj także w kolejnym wydaniu książki - utalentowana eksperymentatorka kulinarna, która kilka lat temu sama musiała na za każdym razem odstawić gluten.

Książka Weroniki Madejskiej nie jest kolejną pozycją z wegetariańskimi przepisami dla bezglutenowców. Oprócz sprawdzonych receptur na pyszne potrawy znajdziesz w niej informacje na temat tego, jak się odnaleźć w świecie, w którym niemal wszystkie gotowe produkty zawierają gluten.

Dowiesz się, jak upiec prawidłowy chleb, przygotować pizzę, wrapy czy ciasto czekoladowe oraz jak modyfikować przepisy o zamienniki jajek, mleka i cukru. Odkryjesz spektrum niebanalnych smaków i fantastycznych aromatów doprawione szczyptą prawidłowego humoru i życzliwego zainteresowania problemami osób na rozmaitych dietach.

Z tą książką będzie Ci łatwiej zaakceptować własną sytuację i znaleźć w niej korzystne strony. A jeśli nie musisz przejmować się glutenem, możesz po prostu poszukać tu natchnienia! Weronika Madejska - rocznik 1996, aktualnie studentka kulturoznawstwa.

Autorka poczytnego, nagradzanego bloga zainspirowana.pl i bestselleru Bez glutenu. Bez wyrzeczeń oraz książki z przepisami na bezglutenowe słodkości Słodkie sekrety. Jej pierwsze przepisy są rezultatem jej własnych zmagań z nietolerancją glutenu, lecz w odpowiedzi na zapotrzebowania Czytelników Weronika coraz częściej proponuje receptury bez innych alergenów.

Prowadzi warsztaty i stara się kreować przestrzeń dla wszelkich, którzy chcą nie tylko zdobyć świeże umiejętności, ale też porozmawiać i wymienić się doświadczeniami. Marzy o własnym, zupełnie bezglutenowym lokalu z wysokim sufitem, ciepłą szarlotką i korzystną kawą.

Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x