Nie musisz być wykwalifikowanym kucharzem, aby stosować dietę ketogeniczną!
Zalet kuchni ketogenicznej jest bardzo dużo. Niższa waga, szybsze spalanie tłuszczu, korzystny poziom cukru we krwi, obniżenie ciśnienia i dobra sprawność umysłowa. Autorka mogłaby wymieniać te atuty bez końca! Odżywanie według wzoru keto nie wymaga dużych przygotowań lub szerokiej wiedzy. Przepisy na dania ketogeniczne sprawią, iż polubisz gotowanie. Głównym składnikiem diety jest tłuszcz, a nie węglowodany, dlatego momentalnie przekonasz się, jak możesz prędko schudnąć. Mięso, nabiał, warzywa bez skrobi – to podstawa. Uwierz: to naprawdę zdrowe odżywianie! Bonusem jest wyeliminowanie objawów wielu chorób i dolegliwości, co daje ulepszone zdrowie.
Pewnie masz już pytania: co mogę jeść na diecie ketogenicznej? Slkładników potraw nie powinno być więcej? Czy dieta ketogeniczna poprawi moje zdrowie? Czy pozbędę się chorób? Jak gotować,w trakcie odchudzania kuchnia ketogeniczna nie była monotonna? Z pomocą przychodzi Autorka modnego bloga i ekspertka w kwestii niskowęglowodanowego żywienia. Oddaje w Twoje ręce atrakcyjnie ilustrowaną i krystaliczną książkę kucharską z aż stoma przepisami na dania ketogeniczne. Dzięki jej wskazówkom będziesz mógł zaskoczyć bliskich, serwując im pyszne śniadania, ciekawe przystawki, sycące lunche, zupy oraz zdrowe desery. Książka niemało przepisów na podstawowe produkty, jak majonez z oleju z awokado, „miodową" musztardę, ketogeniczne ciasto czy grecki winegret. Autorka gwarantuje: nie użyjesz więcej niż 10 składników.
Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »